Premium

Branddirector Mariëtte Leenhouts van VodafoneZiggo naar Randstad

Ze wordt bij Randstad Nederland marketing- & communicatiedirecteur.

  • Carriere
  • 23 October 2017
  • Maarten Hafkamp

Leenhouts had de functie van branddirector bij VodafoneZiggo sinds begin dit jaar. Haar taken worden overgenomen door een interimmer. Het is nog niet bekend wie dat is.

Leenhouts zegt te vertrekken omdat met Randstad 'een hele mooie nieuwe uitdaging' voorbijkwam. Bij Randstad gaat ze werken op alledrie de merken, Randstad, Tempo-Team en Yacht. Ze begint daar in januari 2018.

'Ik vertrek bij VodafoneZiggo op het hoogtepunt', wil ze nog kwijt.

Fusie
Leenhouts werd sinds januari branddirector van VodafoneZiggo na de fusie in Nederland. Ze volgde Eva Zahrawi Ruiz op, die toen nog hoofd brand & marketing communicatie was bij Vodafone, maar na de fusie besloot te vertrekken.

Voor haar rol als branddirector was Leenhouts VP Brand, Communications, Media & Sponsoring van Ziggo. Ze is onder meer verantwoordelijk voor de 'buurmannen-campagne' van Ziggo.

VodafoneZiggo verhuist over een jaar zijn hoofdkantoor van Amsterdam naar Utrecht. Er komen 1.400 medewerkers in het nieuwe pand te werken. 

Randstad
Randstad Nederland zat enige tijd zonder marketingdirecteur, nadat Janine Bos eind vorig jaar moest vertrekken. Bos was de vrouw achter de controversiële reclamepitch rond Tempo-Team.

premium

Registreer en probeer 1 maand gratis

Om dit artikel te kunnen lezen heb je een Premium account nodig. Registreer nu en probeer de eerste maand gratis.

Probeer 1 maand gratis Abonneer direct
Advertentie