Premium

Carrière | Istvan Hajnal naar Ipsos, Gabriëlle Caminada verruilt Den Haag voor SZW

Nieuwe functies voor: Istvan Hajnalm, Gabriëlle Caminada, Annabella Rijksen, Mette Ouborg, Vincent Siegelaar, Bas Welling.

Gabriëlle Caminada van Den Haag naar SZW

Gabriëlle Caminada start 1 januari 2023 als manager afdeling Omgevingskennis en Responsiviteit bij de directie Communicatie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ze gaat leidinggeven aan een nieuwe afdeling binnen de directie Communicatie van SZW. Deze afdeling haalt met omgevingsonderzoek en media-analyse beelden uit de samenleving op, maar gaat ook actief op zoek naar nieuwe bronnen van omgevingskennis.

Caminada werkt momenteel als teammanager Strategie en Concerncommunicatie bij de gemeente Den Haag. Daarvoor was zij coördinator en strategisch adviseur van het team Corporate bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Advertentie
advertisement

Ipsos Nederland benoemt Istvan Hajnal tot Insights Director

Istvan Hajnal gaat als Insights Director het Ipsos datateam voor mediabereiksonderzoek in Nederland leiden. Hij zal zich bezig houden met de twee grote mediabereiksonderzoeken die Ipsos uitvoert: het Nationaal Media Onderzoek (NMO) en de Affluent Surveys.

Het team is een aanvulling op het bestaande data science en analytics team, dat zich richt op data analyses en innovaties voor de hele organisatie. Hajnal gaat in zijn nieuwe rol samenwerken met dit team en met het internationale Ipsos Audience Measurement Data team.

Annabella Rijksen naar De Wolven

Annabella Rijksen is als communicatieadviseur gestart bij pr- en communicatiebureau De Wolven. Ze is afkomstig van designbureau Studio Roosegaarde, waar ze onder andere de projecten GROW, Urban Sun en Seeing Stars heeft gelanceerd.

Rijksen studeerde Kunst en Economie aan de HKU Haar afstudeerproject resulteerde in het boek Nieuwe crossovers voor een beter klimaat – de actie van het ontwerpen. Het boek is bedoeld voor ontwerpers die zich bezighouden met het creëren van maatschappelijke draagvlak voor klimaatbeleid, en verbindingen willen leggen met andere disciplines om ideeën en concepten verder te ontwikkelen. 

Mette Ouborg naar Food Cabinet, Kevin Corcoran nieuwe mede-eigenaar 

Kevin Corcoran wordt de nieuwe mede-eigenaar van het Food Cabinet, oprichter Helen Kranstauber draagt haar operationele werkzaamheden over aan het nieuwe management, Dit bestaat naast Sebastiaan Aalst, Kevin Corcoran en Mette Ouborg, die 1 december start als head of account. 

Vincent Siegelaar krijgt leiding over Wefilm, dat flink uitbreidt. Bas Welling wordt ceo

Wefilm heeft een nieuwe managing director. Vincent Siegelaar volgt Bas Welling op, die doorstroomt naar de functie van ceo. Daarnaast heeft het bureau zijn team uitgebreid met Roos Aalvanger, Nefta Tevreden, Marléna Fishell en Nadia Wisse. 

Aalvanger (voorheen 1Camera) en Tevreden (voorheen Framez) versterken de productieafdeling, respectievelijk als senior en junior producer. Fishell (voorheen Boomerang) voegt zich als campaign lead bij de media-afdeling en Wisse (voorheen TBWA\Neboko) is onderdeel geworden van het client lead-team.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie