Cilesta van Doorn chief marketing officer mediabedrijf Global

Ze komt van Virgin in Londen.

Cilesta van Doorn is aangesteld als chief marketing officer van de Britse media- en entertainmentgroep Global. Ze komt van Virgin Media in Londen, waar ze werkte als executive director brand and marketing sinds 2018. Daar leidde ze een team van zeventig mensen en was ze ook verantwoordelijk voor het in-house creatieve bureau.

Daarvoor was ze twaalf jaar actief voor Tele2 in Nederland als managing director marketing, Brand & Communications.

 

Advertentie
advertisement

Van Doorn begint in oktober bij Global, waar ze Adam Johnson opvolgt. Hij gaat terug naar Australië met zijn familie. Ze krijgt bij Global de leiding over een marketingteam van tachtig personen en rapporteert aan ceo Stephen Miron.

Van Doorn zegt: 'Het komt niet vaak voor dat er een uitdaging voorbijkomt waarvan je hart een sprongetje maakt. Ik ben op mijn best in een dynamische, innovatieve omgeving waar transformatie voorop staat.'

Global heeft diverse radiostations en out-of-homebedrijven in het portfolio. Het concern is in Nederland eigenaar van Exterion Media


Zie ook het interview met Cilesta van Doorn uit 2019:  'Een duidelijke missie zorgt dat iedereen wil meedoen’

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie