Clinic: Influencer Marketing

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic 'Influencer Marketing' op vrijdag 24 november om 09:30-11:30 uur in Leusden.

  • Carriere
  • 3 November 2017
  • Beeckestijn Business School

Deze clinic biedt interessante inzichten en inspirerende praktijkcases. De clinic wordt gegeven door Dorit Roest en Femmie Geradts op vrijdagochtend 24 november bij Beeckestijn Business School in Leusden. 
Klik hier om je gratis aan te melden.

Hoe maak je influencer marketing een succesvol kanaal binnen de (online) marketingmix?

Influencers zoals bloggers, YouTubers en Instagrammers krijgen een steeds grotere invloed op merkwaarde, koopgedrag en zichtbaarheid. Ze beïnvloeden steeds meer het gedrag en de meningen en worden als geloofwaardiger en betrouwbaarder gezien dan advertising en mailen. Het is dan ook een effectieve manier om het bereik en de betrokkenheid binnen een specifieke doelgroep te vergroten.
Maar dan moet je het wel goed doen, vanuit strategie. Hoe maak je influencer marketing een succesvol kanaal binnen de (online) marketingmix? In deze praktische en leerzame clinic bespreken we alle stappen die genomen worden voor een volledig Influencer Marketing programma. We tonen vele inspirerende praktijkcases om van te leren.

Wat gaat de clinic brengen?

Een inspirerende sessie waar theorie en praktijk samenkomen. Alle facetten van Influencer Marketing komen aan bod en alle vragen kunnen worden gesteld.

Door wie wordt deze clinic gegeven?

De clinic wordt gegeven door Dorit Roest, oprichtster van TIM - het matching platform waar merken en influencers samenwerken o.b.v. relevantie en oprechte motivatie. En door Femmie Geradts, 20+ jaar ervaring in digital marketing en veel ervaring met Influencer Marketing campagnes voor o.a. Stage Entertainment, de Bijenkorf en Christine le Duc.
Beide sprekers zijn co-founder bij Secretbase, een organisatie die zich hard maakt voor het professionaliseren van Influencer Marketing voor merken, influencers en agencies.

Aanmelden

Kom op vrijdag 24 november 2017 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30u – 11.30u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.00 uur. Meld je gratis aan.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie