Communicatiebureau Confidant Partners haalt Mark Woldberg van AFM binnen

Woldberg is bestuursadviseur in van strategische communicatie, met specialisaties in financieel, M&A, media en politiek.

Mark Woldberg

Mark Woldberg stapt over van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) naar communicatieadviesbureau Confidant Partners. Hij gaat daar 1 september aan de als slag director. Woldberg was manager Communicatieadvies en Mediarelaties bij AFM.

Mark Woldberg (45) is bestuursadviseur op het gebied van strategische communicatie, met specialisaties in financieel, M&A, media en politiek. Hij was actief voor de Nederlandse overheid, in een beursgenoteerde omgeving en bij een toezichthouder.

Voordat hij bijna vijf jaar geleden bij de AFM begon, werkte Woldberg als communicatiedirecteur bij Nutreco waar hij de overname door SHV en delisting begeleidde.

Daarvoor was hij bij Holland Casino onder meer verantwoordelijk voor de onderhandelingen met ministeries en politiek. Ook werkte hij voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Woldberg is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in International Relations.

Strategisch communicatieadviesbureau Confidant Partners adviseert bestuurders, commissarissen en directeuren bij hun dilemma’s in de meest impactvolle situaties voor onderneming en henzelf.

Advertentie
advertisement
Advertentie