Coopr-senior Marieke Verhaar sluit zich aan bij Ovide, wordt mede-eigenaar

Ze gaat samen met Gijs Moonen werken aan het jonge bureau.

Marieke Verhaar en Gijs Moonen

Marieke Verhaar vertrekt bij Coopr en heeft zich aangesloten bij het jonge bureau Ovide van Gijs Moonen. Ze wordt er mede-eigenaar.

Verhaar werkt sinds 2014 voor Coopr, met een uitstap van ruim een jaar waarin ze als communication lead voor Uber werkte. Ze zocht onlangs zelf contact met Moonen die ze van een project bij Uber kende.

Verhaar: ‘Ik voel me op mijn plek in de bureauwereld, maar ik ben ook erg ondernemend. Ik heb daarom Gijs op een gegeven moment gebeld voor een kop koffie. Ik wilde horen hoe het hem nou was bevallen, die stap naar het ondernemerschap. En van het een kwam het ander.’

Ovide Agency is eerder dit jaar opgericht en werkt met een netwerk aan specialisten onder de noemer Ovide & friends voor alle campagnes. Moonen: ‘Ik heb een vliegende start gehad met mooie merken en campagnes. Ik was me net hardop aan het afvragen hoe ik de groei zou bolwerken; door vacatures te plaatsen of om op zoek te gaan naar een co-founder.’
 

Dat werd dus het laatste. Verhaar en Moonen hebben gekozen voor een ‘no-nonsense-constructie’. ‘We zijn 50-50 aandeelhouder.”

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie