Dave Minneboo zendermanager Qmusic 

Hij kondigde in december zijn afscheid aan bij Talpa Radio

  • Carriere
  • 11 January 2018
  • Redactie Adfo Groep

Daar was hij zendermanager. Dit najaar stapt hij over naar Qmusic, waar hij als zendermanager verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse leiding van het programmateam. Hij komt ook in de directie.

Minneboo: 'Na 18 jaar ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en ik ben blij dat ik deze heb gevonden bij Qmusic. De gesprekken die ik er onlangs heb gevoerd, heb ik als erg prettig ervaren. Er zit een ambitieus team met een grote passie voor radio.'

Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend programmadirecteur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als music & content director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering. 

Menno de Boer
Bij Radio 538 (Talpa Radio) werd eerder deze week Menno de Boer als radio director van Radio 538 aangewezen en daarmee de opvolger van Minneboo. Hij gaat per direct samen met Uunco Cerfontaine en Roland Snoeijer het programma management vormen van de radiostations van Talpa Radio. 

Advertentie