De Hogeschool van Amsterdam komt met nieuwe digitale opleiding

De Digital Society School haakt in op de grote vraag naar digitaal talent.

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) lanceert de Digital Society School. Dit is een nieuwe onderwijsvorm binnen de HvA waarbij studenten samen met onderzoekers en bedrijven werken aan digitale oplossingen voor problemen in de samenleving.

Met de Digital Society School wil de HvA toekomstbestendig digitaal talent opleiden. Developers, onderzoekers, designers en studenten werken samen om technologieën van nu te integreren in de samenleving en de opgedane kennis te delen met de rest van de wereld.

Digitaal bureau GRRR is partner van Digital Society School op het gebied van digitale strategie en communicatie. De eerste resultaten van deze samenwerking zijn de corporate branding en deze website

Met de grote vraag naar digitaal talent en Amsterdam als snelgroeiend metropool, is de gemeente Amsterdam een enthousiast voorstander en investeerder van dit project. Andere partners zijn onder andere Acer, Cisco en NYC Media lab.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie