Dept benoemt Dimi Albers tot CEO van de hele organisatie

Tegelijk breidt het digitale bureau uit met de overname van het Britse e3creatieve.

Dimi Albers is al 12 jaar werkzaam binnen TamTam en tegenwoordig Dept en was hiervoor managing director. In zijn nieuwe rol gaat hij samenwerken met Frank Schmid, die sinds 2015 managing director was en in de nieuwe samenstelling binnen de groep de rol krijgt van coo.

Advertentie
advertisement

Leading global agency

Paul Manuel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Dept, over de benoeming van Albers: ‘Hij begrijpt onze markt als geen ander en heeft een enorme drive om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.'De ambitie van Albers is, zegt hij, ‘samen verder te groeien vanuit onze huidige positie als Europese topspeler tot een leading global digital agency.’

Vanwege de groeiende internationale klantenbase, breidt Dept uit met het in Manchester gevestigde digitale bureau e3creative. e3creative werd opgericht in 2010. Het bureau telt meer dan 60 experts op het gebied van creatie, digital marketing en technology en won prijzen met onder meer Sony PlayStation, O2, Royal Ascot en Carphone Warehouse. The Drum rekent e3crative tot de top 100 van onafhankelijke digitale bureaus.

Videopresentatie van e3creative

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie