Deze digital marketing trends kun je verwachten in 2022

Welke digital marketing trends gaan in 2022 bepalend zijn & wie wordt de Digital Marketing Professional 2021? Ontdek het tijdens dit event.

Binnenkort verschijnt het Digital Marketing Trendrapport 2022. In dit online event van Beeckestijn Business School neemt digital strateeg Bart Meerdink je mee in de belangrijkste trends en wat deze voor jou organisatie kunnen betekenen.

Datum: 19 januari
Tijd: 09:30 - 11:45 uur 
Locatie: Live-stream

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit event geeft Bart toelichting op de trends uit het trendrapport. Onder andere:

Onze fysieke wereld wordt steeds meer gedigitaliseerd. Er wordt volop geïnvesteerd in Augmented Reality (AR) en Artificial Intelligence (AI). Wij marketeer proberen ondertussen onze funnels slimmer in te richten, ook al worden ze steeds complexer. Dit leidt tot een hele nieuwe discipline in ons vakgebied; Marketing Ops. 

Door de automatisering van Ads & Search worden we ook wel weer geholpen. Houden we daarom meer tijd over om te bouwen aan een sterk merk? De klant blijft immers nog steeds gevoelig voor gemak en (lage) prijs. Ondanks dat lukt het marketeers steeds beter om hun consument te verleiden tot het maken van groenere keuzes.

Al deze ontwikkelingen zijn echter niet veel waard als we niet de juiste mensen hebben om in te spelen op deze trends. Er heerst een krapte op de arbeidsmarkt die leidt tot een vertraging in digitale roadmaps. In 2022 zal er dan ook meer worden geïnvesteerd in het ontwikkelen van medewerkers.

Digital Marketing Professional 2021

Naast deze trends & ontwikkelingen wordt bekend gemaakt wie de titel Digital Marketing Professional 2021 mag dragen. De jury kiest tijdens dit event een winnaar op basis van een actueel en concreet plan. De genomineerden worden half december bekend gemaakt.

Over Bart

Bart Meerdink is managing partner bij Beeckestijn en Digital Strategist. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en wordt het meest vrolijk van social media, customer experience en slimme conversational toepassingen. De rode draad in zijn werk is hoe je digital zo menselijk en relevant mogelijk maakt. 

Gratis aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor dit event van Beeckestijn Business School
  • Dit event wordt gehouden van 09:30 tot 11:45 uur 
  • Dit event zal te volgen zijn via een live-stream

Meld je gratis aan >>