Guido Stein, Kirsten Verdel, Lodewijk van Noort en Sascha Becker naar finale Communicatieman/vrouw 2020

Selectiecommissie en jury maken hun keuze bekend.

Boven, Guido Stein en Kirsten Verdel, onder Lodewijk van Noort en Sascha Becker

De vier finalisten voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw 2020 zijn bekend. Guido Stein (Vattenfal), Kirsten Verdel (actiecomite Xs4ALL moet blijven), Lodewijk van Noort (i.o. gemeente Den Haag) en Sascha Becker (Proof Reputation) maken kans op de titel

De vier zijn aangewezen door de jury en de selectiecommissie  basis op vier criteria: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage.

Guido Stein komt in aanmerking voor de prijs vanwege zijn werk voor de rebranding van Nuon naar Vattenfal. Kirsten Verdel was de stuwende kracht achter het actiecomite Xs4ALL moet blijven, terwijl Lodewijk van Noort zich inzette voor helder en begrijpelijk taalgebruik door ambtenaren als leider van de campagne Direct Duidelijk van de Taalunie en het ministerie BZK. Sascha Becker van Proof Reputation ontwikkelde en bracht zijn model voor de employer journey naar Nederland. 

De selectie van de kandidaten gebeurde door de coronacrisis online, maar dat maakte het werk van de kandidaten zelf en de commissie die de finalisten selecteerde er niet makkelijker op. 

De finalisten worden op 28 mei geïnterviewd door de vakjury en daarna kan tussen 1 juni en 12 juni via de website van Cday.nl gestemd worden. Op dinsdag 16 juni wordt de winnaar van de Verkiezing Communicatieman/vrouw 2020 bekendgemaakt in een live show van Logeion, uitgezonden vanuit Capital C in Amsterdam.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie