Eelco Parie keert terug naar Coebergh Communicatie & PR

Bureau breidt uit met drie adviseurs.

Coebergh-veteraan Eelco Parie is terug op bekend terrein. Hij is aangetreden als associate partner bij Coebergh, dat ook Sanne Bredeveld en Catalina van der Lugt zag komen als  junior accountmanagers.

Coebergh Caribbean

De focus van Eelco Parie (1977)  als associate  ligt op mediastrategieën voor b2b-opdrachtgevers. Ook heeft hij veel ervaring met ghostwriting. Zijn juridische achtergrond komt goed van pas bij crisistrajecten die hij eveneens begeleidt.

Pari woonde de afgelopen zes jaar op Curaçao, waar hij vanuit Coebergh Caribbean (dat hij samen met Gervaise Coebergh oprichtte) klanten in de regio en in Nederland bediende. Van 2006 tot 2008 werkte hij bij Coebergh. Zijn eerste baan in de PR was bij het toenmalige Huijskens & Istha Corporate & Financial Communications.

Beleid en argumenten

Sanne Bredeveld (1992) startte in 2014 als stagiair van de opleiding communicatie Hogeschool Leiden bij Coebergh en bleef er tijdens haar master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU - die zij cum laude afrondde - parttime werken. Sinds januari is zij in dienst als junior accountmanager en bedient opdrachtgevers in het b2b- en b2c-segment.

Catalina van der Lugt (1986) heeft een internationale achtergrond. Zij studeerde Bedrijfskunde in Groningen en werkte eerder bij aardgasgroothandelaar GasTerra en denktank De Argumentenfabriek. Catalina is sinds medio 2016 in dienst bij Coebergh als junior accountmanager en showroommanager.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie