Eva Wolf vertrekt na 12 jaar bij 'haar' PR-bureau De Wolven

Ze verhuist met familie naar Nieuw-Zeeland en wordt daar communicatieadviseur bij de gemeente Tauranga.

Eva Wolf
De Wolven

Pr- en communicatiebureau De Wolven gaat per februari 2019 verder zonder medeoprichter Eva Wolf.  Ze verhuist naar Nieuw-Zeeland en vertrekt daarmee ook bij het bureau. Haar taken zijn inmiddels overgedragen aan medeoprichter en partner Leonne van de Ven. Wolf, die twaalf jaar actief was binnen De Wolven, herenigt zich met haar familie down under en gaat als communicatieadviseur aan de slag bij de gemeente Tauranga.

Doordat Wolf al sinds september 2018 met sabbatical was, verandert er met haar definitieve vertrek niet veel binnen het bedrijf. Leonne van de Ven en het team zullen Wolf 'enorm missen als partner en collega'. Het bureau vervolgt de ingeslagen strategie om zich meer gaan richten op 'organisaties met een betekenis in de maatschappij'.

Eva Wolf verhuist per februari naar Nieuw Zeeland met haar gezin. Ze heeft een dubbel gevoel bij haar vertrek. 'Het is een mooi bedrijf waar ik met veel enthousiasme aan en in heb gewerkt. Toch is het voor mij de juiste stap. Ik kijk er naar uit om terug te gaan naar een deel van mijn roots en laat het bureau met een compleet gerust en tevreden gevoel achter'.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie