Fleishman-Hillard opent kantoor in Moskou

Fleishman-Hillard heeft een meerderheidsbelang verworven in ECG Public Relations om zo zijn internationale aanwezigheid te versterken met een eigen vestiging in Moskou.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Fleishman-Hillard Moskou is een full-service-kantoor waar negen gespecialiseerde communicatiemensen mondiale cliënten van Fleishman-Hillard adviseren op het gebied van corporate communicatie, marketing- en interactieve communicatie en public affairs. Het Moskouse team is thuis in de reis- en toeristische sector, gezondheidszorg en de technologische industrie.

Dave Senay, president en CEO van Fleishman-Hillard licht de aankoop toe: “In Rusland is een aantal ontwikkelingen van internationale betekenis gaande, nu bedrijven zich opmaken voor het betreden van nieuwe markten en het aangaan van relaties met nieuwe partners, investeerders en klanten elders in de wereld. Met ons netwerk en onze expertise hebben we deze bedrijven veel te bieden, en natuurlijk ook buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in deze regio.”?

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie