Jhorna Erkens neemt plaats in van Marjan Jansen in directie Bex*communicatie 

Jansen verlaat na zeven jaar de directie op eigen verzoek.

Jhorna Erkens
Bex* communicatie

Bex*communicatie heeft de samenstelling van de directie gewijzigd. Samen met huidig algemeen-directeur Monique Hendriks komt Jhorna Erkens aan het roer te staan van dit communicatiebureau met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Marjan Jansen verlaat na zeven jaar de directie op eigen verzoek en gaat zich naast haar bestaande advieswerk richten op de uitbouw van coaching opdrachten.

Jhorna Erkens (44) kwam drie jaar geleden in dienst bij Bex*. Zij werkt voor diverse opdrachtgevers zoals DSM, Heijmans, Essent en Rabobank en adviseert bestuurders op het gebied van crisiscommunicatie, reputatiemanagement, woordvoering en CEO profilering. Ze 
staat ‘te springen om aan de slag te gaan in haar nieuwe functie, die ze uitdagend vindt. De zakelijke wereld verandert nog steeds in een razendsnel tempo. Dat gaat niet meer anders worden. Dat vraagt ook heel wat van ons als communicatiebureau.

Bex*communicatie, dat 32 jaar bestaat, voegde onlangs UWV, TMF Groep, Sitech, Zorgverzekeraars Nederland en ZuidZorg aan zijn opdrachtgevers toe.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie