Jouw carriere: trends & kansen

Welke kennis, skills en houding maken je waardevol voor een werk (of opdracht) gever? Ontdek jouw kansen tijdens de online sessie.

De skills van de toekomst

De vakgebieden Digital, Data, CX, Communicatie en Marketing zijn enorm interessant en continu in beweging. Mede door COVID-19 gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit. Daardoor transformeren ook de kennis, skills en attitude die nodig zijn om waardevol te zijn voor werkgevers sneller dan ooit. Er zijn vele kansen maar de vraag verschuift wel. Hans Molenaar & Bart Meerdink nemen je tijdens een interactieve online sessie mee in de skills & carrières van de toekomst. 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de sessie komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Hoe versterk je je carrièrekansen?
  • Belangrijkste trends die impact hebben op de carrièremarkt
  • Waar liggen kansen en waar bedreigingen?
  • Welke nieuwe functies gaan er ontstaan?  
  • Hoe maak je jezelf aantrekkelijk op de arbeidsmarkt?

In het tweede deel van deze sessie beantwoorden Hans en Bart jouw persoonlijke vragen. Heb je behoefte aan persoonlijk advies op welke functies je kan solliciteren? Of ben je benieuwd hoe je de overstap kan maken naar een nieuwe functie? Tijdens de Q&A is er alle ruimte voor advies over jouw persoonlijke situatie. 

Over Hans en Bart

Hans Molenaar

Hans is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Ook is hij is voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs. In het verleden heeft hij zowel voor grote corporates als startups b2b marketing en salesmanagement posities vervuld. 

Bart Meerdink

Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn. Hij heeft een brede achtergrond in digital marketing en heeft vele bedrijven geholpen bij het vormgeven en uitvoeren van de strategie. De rode draad in zijn werk is hoe je digital zo menselijk en relevant mogelijk maakt. 

Benieuwd naar de volgende stap voor jou?

Deze sessie is voor iedereen die een job zoekt binnen Digital, Data, CX, Communicatie en Marketing. Ben je benieuwd wat de toekomst je kan brengen? Meld je dan gratis aan voor de sessie van Beeckestijn Business School

Praktische informatie:

  • De eerstvolgende sessie is op 15 maart en duurt van 16:00 tot 17:00 uur
  • De sessie is te volgen via een live-stream
  • Wil je wel eens meesparren? Meld je gratis aan>>

Plaats als eerste een reactie