Katinka Huijberts neemt leiding Proof over van Bea Aarnoutse

Aarnoutse blijft betrokken als consultant, partner en als director van een nieuw label Proof People.

Katinka Huijberts
Proof

Katinka Huijberts is per 15 maart de nieuwe managing-director van het Amsterdamse bureau Proof, dat zich onder meer richt op communicatie bij verandering en de zogeheten employee-alignment.

De huidige managing-director Bea Aarnoutse draagt de eindverantwoordelijkheid over, maar blijft betrokken als consultant, partner en als director van een nieuw label Proof People, dat zich richt op interim-management.

Vakvrouw in verandering

Katinka Huijberts heeft in haar carrière grote transformaties geleid bij onder andere ING, WestlandUtrecht Bank en De Goudse Verzekeringen. De afgelopen 1,5 jaar heeft ze zich als zelfstandig consultant en coach beziggehouden met individuele - en organisatietransformaties.

Volgens Bea Aarnoutse heeft Huijberts meermalen laten zien dat transities slagen als er de juiste aandacht is voor medewerkers. Een ‘vakvrouw met enorm veel ervaring bij opdrachtgevers en met een hart voor mensen.’

Proof werkt onder meer voor organisaties als Albert Heijn, Eneco, Rijksmuseum, Royal FloraHolland, Tata Steel Europe, UMC Utrecht en Univé.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie