KNGF Geleidehonden komt met korte film over perfect match tussen baas en hond

Acteurs Jennifer Hoffman en Pepijn van Hul spelen de matchmakers.

  • Carriere
  • 7 February 2018
  • Redactie Adfo Groep

KNGF Geleidehonden zal vanavond een korte film in première laten gaan als onderdeel van de campagne sponsoreenpup.nl. Hierbij kan een maandelijkse donatie worden gedaan om een pup in opleiding financieel te steunen. De donateur wordt dan ook nog eens op de hoogte gehouden met foto’s, video’s en verhalen over de voorgang van de pup in opleiding.

Perfect Match

In de mini-speelfilm Perfect Match wordt in negentig seconden zichtbaar hoe een blinde man wordt gekoppeld aan de perfecte geleidehond. Jennifer Hoffman en Pepijn van Hulst zoeken als ‘matchmakers’ in de korte film een nieuwe geleidehond voor de desbetreffende man.

Onder de cast bevinden zich zowel acteurs als amateurs. Acteurs Jennifer Hoffman en Pepijn van Hulst hebben dus een rol gekregen, maar de geleidehondenbaas met zijn hond en de instructeur van KNGF Geleidehonden spelen zichzelf.

Voorprogramma

Samen met Erris van Ginkel is met zijn bedrijf Moodfactory een script opgesteld. Perfect Match is vanaf vandaag de hele maand te zien in het voorprogramma van de films Taal is zeg maar echt mijn ding, Het leven is vurrukkulluk, Gek van Oranje, Fifty Shades Freed, The Post en Wild.

Vanavond wordt de film van KNGF Geleidehonden voor het eerst vertoond. De aftrap vindt plaats in bioscoop Cinemeerse in Hoofddorp bij de film Fifty Shades Freed.

 

Advertentie