Logeion gaat samenwerken met Surinaamse beroepsverenigingen communicatie

Informatie en kennis delen over het communicatievak.

Ook in Suriname is er een Communicatieprofessional van het jaar. Henk van Vliet kreeg de award van Angela van der Kooy van de CCPR

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, en de twee Surinaamse beroepsorganisaties voor communicatie, het Centrum voor Communicatie en Public Relations (CCPR) en de Vereniging Communicatie Marketing en Public Relations (VCMP), starten in 2019  met een intensieve samenwerking op het gebied van kennisdeling. Concreet betekent dit dat leden van Logeion en de Surinaamse collega's kennis en ervaring zullen uitwisselen door onder andere webinars en whitepapers beschikbaar te stellen"

André Manning, directeur van Logeion, vindt het 'een prachtig initiatief' om samen met collega’s in Suriname het communicatievak verder te ontwikkelen. 'Deze samenwerking past in ons streven om aangesloten te blijven bij internationale ontwikkelingen en inzichten, in dit specifieke geval in een deel van de wereld dat ons nauw aan het hart ligt', aldus Manning.

Angela van der Kooye, voorzitter van CCPR en VCMP, heeft al conrete inspiratie bij e nederlandse beroepsverenighing opgedaan: 'Het communicatievak is gebaat bij samenwerking en kennisdeling. Een van mijn ambities is om in 2020 in Suriname een C-DAY te organiseren die net zo succesvol is als in Nederland.' 

Advertentie
advertisement

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Jennifer Delano
Gefeliciteerd met de samenwerking!

Met enthousiaste groet,
Jennifer Delano
https://www.DelanoPR.nl
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie