Maarten Nijboer treedt aan als nieuwe directeur SRM

Nijboer werkte eerder als commercieel directeur bij het opleidingsinstituut voor marketing- en communicatieprofessionals.

Maarten Nijboer (34) is de nieuwe directeur van SRM OpleidingenSRM Opleidingen. Nijboer was het afgelopen jaar al voor SRM werkzaam in de functie van commercieel manager en werkte daarvoor in diverse marketingfuncties bij NCOI Groep.

SRM leidt als 60 jaar marketing- en communicatieprofessionals op alle niveau’s, van beginner op A-niveau tot specialist op B- of C-niveau tot en met de top op D-niveau voor de seniors en strategen. In 2018 is SRM overgenomen door NCOI Groep.

Nijboer kijkt uit naar zijn nieuwe functie: ‘Wij werken met een steeds grotere groep trainers op verschillende niveaus en ieder met zijn of haar eigen specialisme. De opleidingen en trainingen zijn bijna allemaal ontwikkeld door de topdocenten van voor de overname door NCOI Groep. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om het goede van SRM van voor de overname te behouden en te combineren met het goede van NCOI Groep.’

Hij is niet van plan om te gaan sleutelen aan de opzet van de opleidingen, maar wil wel een wat jongere doelgroep bereiken: ‘SRM heeft voor de NIMA-opleidingen veruit de hoogste slagingspercentages, dus we gaan de opleiding niet radicaal veranderen. We willen SRM weer stevig op de kaart zetten bij met name de jongere marketeers en communicatieprofessionals.’

William van Vessem, marketingstrateeg en docent marketingopleidingen bij SRM is niet bang voor clichés: ‘Samenwerken met Maarten leidt altijd tot goede resultaten, want hij is gepassioneerd, ter zake kundig, maar vooral een marketinggedreven mensenmens.”

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie