Marc Oosterhout is de nieuwe voorzitter van Sire

Hij volgt Paul Kroef op, die de afgelopen jaar het bestuur van Sire leidde.

Marc Oosterhout, de nieuwe Sire-voorzitter
Still uit interview met Ronnie Overgoor van 7 Ditches

Marc Oosterhout wordt de nieuwe voorzitter van Sire, de Stichting Ideële Reclame. Hij volgt Paul Kroef op, de algemeen-directeur van Ara Groep.

Sire is geen onbekende organisatie voor Oosterhout, de merkdeskundige, auteur en medeoprichter van N=5. Hij maakte in de periode van 2007 tot en met 2010 al deel uit van het bestuur. De komende vier jaar neemt hij de voorzittersrol op zich.

Oosterhout zegt het een eer te vinden dat hij is gevraagd als voorzitter. ‘De afgelopen jaren zijn veel Sire-campagnes bekroond, juist vanwege de impact die Sire weet te realiseren. Denk aan de #doeslief-campagne, maar ook aan de huidige campagne ‘Waardeer het. Repareer het’.’

Lucy van der Helm, directeur Sire, is blij met de komst van de ‘toonaangevend strateeg’ die kan bogen op veel bestuurservaring, onder andere bij de VEA.

Oosterhout kan volgens Van der Helm verder bouwen op het fundament dat Paul Kroef de afgelopen vier jaar legde, waardoor ‘de lat steeds hoger is gelegd voor Sire-campagnes met durf en effect’.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie