Premium

Marieke Verhaar vertrekt bij Uber en keert terug naar Coopr

Ze was 14 maanden in dienst bij vervoerder, maar wilde weer terug naar bureaukant.

Marieke Verhaar keert van Uber terug naar Coopr
Coopr

Marieke Verhaar heeft na 14 maanden haar positie als communication lead bij Uber opgegeven. Ze is teruggekeerd naar Coopr, het bureau waar ze voor Uber al werkzaam was.

Volgens Verhaar wilde ze weer werken de de bureaukant. ‘Ik miste de bureauwereld, en dan met name de creatie en campagnes en het omgaan met verschillende klanten.’

Advertentie

Geen spijt

Verhaar heeft geen spijt dat ze 14 maanden geleden naar Uber vertrok: ‘Zoals veel mensen die lang bij bureaus werken is er altijd een kriebel om eens aan klantzijde te werken. Dat kon bij Uber.’

Bij het vervoersbedrijf lag de nadruk op externe communicatie, op het woordvoerderschap. ‘Dat vond ik uiteindelijk toch wat minder dan de brede functie bij een bureau’.

De functie van Verhaar zal iets anders zijn dan bij haar vertrek bij Coopr. Ze zal zich meer op de groei van het bureau richten en iets minder op de projecten zelf. ‘Maar dat gaan we nog verder invullen.’

Coopr heeft, naast Verhaar, ook Denise Cremers als interimmer aan zich gebonden. Cremers werkte de afgelopen maanden al freelance voor het Rotterdamse bureau.

premium

Registreer en probeer 1 maand gratis

Om dit artikel te kunnen lezen heb je een Premium account nodig. Registreer nu en probeer de eerste maand gratis.

Probeer 1 maand gratis Abonneer direct

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Ward van Beek
Congrats Marieke, en Coopr!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie