Premium

Mark van Zon van Essent naar Signify (voorheen Philips Lighting)

Wie Van Zon opvolgt bij Essent is nog niet bekend.

Innogy

Mark van Zon, commercieel directeur en VP sales & marketing bij Innogy (Essent en Energiedirect.nl), verlaat het bedrijf om per 1 augustus aan de slag te gaan als commercieel directeur Benelux bij Signify, voorheen bekend als Philips Lighting. Daar wordt hij verantwoordelijk voor de consumentenmarkt.

Essent zegt het jammer te vinden dat Van Zon vertrekt. ‘Hij kwam 3,5 jaar geleden aan boord bij Essent als directeur formule management. De afgelopen jaren heeft hij een sterke commerciële organisatie gebouwd met Essent en Energiedirect.nl waarop we de komende jaren verder kunnen bouwen.’

Advertentie

Nuchtere Nederlander

Recent werd onder Van Zon’s leiding nog de nieuwe Essent-campagne ‘Lang leve thuis’ met André Hazes junior gelanceerd. Essent stelde daarin de positionering bij en wil ‘de nuchtere Nederlander’ de energietransitie door helpen. Een uitgebreid interview met Van Zon daarover leest u hier.

Het proces om een opvolger te vinden voor Van Zon wordt bij Innogy ‘zo snel mogelijk gestart’.

premium

Registreer en probeer 1 maand gratis

Om dit artikel te kunnen lezen heb je een Premium account nodig. Registreer nu en probeer de eerste maand gratis.

Probeer 1 maand gratis Abonneer direct

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie