Martijn Zuurveen aangesteld als radio director RadioCorp

Zuurveen wordt eindverantwoordelijk voor alle audiocontent van Slam en 100% NL.

Martijn Zuurveen aangesteld als radio director RadioCorp
RadioCorp

RadioCorp, media exploitant van de radiostations Slam en 100%NL maakt bekend dat het Martijn Zuurveen heeft aangesteld als radio director. Zuurveen was de afgelopen twee jaar al eindverantwoordelijk voor de programmering van 100%NL. De afgelopen maanden vervulde hij deze rol ook ad interim voor Slam. In de nieuwe rol van radio director is Zuurveen eindverantwoordelijk voor alle audiocontent van beide radiozenders en voor de programmering van de tv-stations Slam TV en 100%NL TV.

Mooie luistercijfers als doel

Zuurveen over zijn aanstelling: ‘Echt te gek dat ik verder mag blijven bouwen aan deze mooie mediamerken! Juist doordat de stations en doelgroepen zo verschillen van elkaar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Er liggen nog veel mooie kansen voor beide zenders, dat zien we aan de forse stijging in onze luistercijfers de afgelopen maanden. Ik zie het als een fantastische uitdaging om deze kansen aan te pakken, met natuurlijk als doel mooie luistercijfers!’

Expertise

RadioCorp legt uit dat er voor Zuurveen gekozen is vanwege de expertise die hij met zich meebrengt. Hij heeft ervaring opgedaan in alle facetten van het radiovak. Zo werkte hij als dj, producer, sidekick, coach, regisseur en eindredacteur. Deze rollen vervulde hij bij diverse Nederlandse radiostations waaronder de afgelopen twee jaar fulltime bij 100%NL en in de laatste maanden ad interim bij Slam.

Lees ook: Kink wil FM-frequentie, desnoods op andere manier dan met veiling

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie