Matt Lynch start als EMEA ceo van Dept

De Nederlandse bureaugroep zegt hard te groeien. Lynch mag meehelpen die groei voort te zetten.

Matt Lynch
Afbeelding: Dept

Dept stelt Matt Lynch aan als ceo voor de EMEA-regio. Hij was eerder ceo van Feed/Dept, een bureau dat zich specialiseert in hypergepersonaliseerde content op schaal voor grote merken. In zijn nieuwe rol wordt Lynch verantwoordelijk voor de groei van Dept in de EMEA-regio en het uitbreiden van het personeel en de dienstverlening in de betreffende landen. 

Advertentie

EMEA is belangrijk

De EMEA-regio is belangrijk voor Dept, vertelt het Nederlandse bedrijf (opgericht in 2015) in een ronkend persbericht. In 2022 is de netto-omzet uit Europa bijna verdubbeld en was die goed voor 46 procent van de wereldwijde omzet. Die wereldwijde omzet bedroeg ruim vijfhonderd miljoen dollar, wat volgens Dept op zijn beurt weer vijftig procent meer was dan in 2021. De bureaugroep nam vorig jaar verschillende bureaus over en won pitches voor uiteenlopende grote klanten. 

Vanzelfsprekend wil Dept blijven groeien. De aanstelling van Lynch moet hierbij helpen. De ceo voor EMEA gaat nauw samenwerken met ceo Dimi Albers en de managing directors van Dept Nederland, Jeanette Kerssens en Sarah Wubben.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Wordt lid van Adformatie!

Wordt lid van Adformatie → Login →
Advertentie