Wepublic trekt Maurice Jansen aan als senior-adviseur corporate communicatie

Afkomstig van Bruna, waar hij verantwoordelijk was voor de formule- en merkontwikkeling.

De mensen van Wepublic, nog zonder Maurice Jansen

Maurice Jansen gaat bij Wepublic aan de slag als senior adviseur corporate communicatie. Hiervoor was hij bij Bruna verantwoordelijk voor formule- en merkontwikkeling. Eerder was Maurice Jansen director communications bij Albert Heijn en director bij communicatieadviesbureau Porter Novelli. Bij Wepublic gaat hij zich vooral richten op merk-, marketing- en reputatievraagstukken.  

De komst van Maurice Jansen sluit aan bij het groei van Wepublic, vooral strategische vraagstukken op het gebied van merk, reputatie, innovatie en complexe issues.Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu bijna 30 medewerkers.

Frank Körver, partner bij Wepublic, kent Maurice jansen sinds mijn periode bij Porter Novelli. 'Hij combineert advieservaring met managementervaring en kent dus het klappen van de zweep. Bovendien is het een leuke vent waar het prettig mee samenwerken is.' Maurice Jansen kijjkt uit naar zijn overstap naar Wepublic, zegt hij. 'Vooral de verscheidenheid aan opdrachtgevers en hun veranderingen en marktontwikkelingen vind ik erg aansprekend.'

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie