Merlijn Stoffels weg bij Rode Kruis, wordt senior-adviseur Reputatiegroep

Gaat aan de slag als senior-communicatieadviseur. Eerder deze zomer vertrok Annemarie Rullens bij het adviesbureau als ‘senior’

Merlijn Stoffels voor de camera van het NOS Journaal

Merlijn Stoffels heeft het Rode Kruis ingeruild voor de Reputatiegroep, waar hij aan de slag gaat als senior-communicatie-adviseur.

Stoffels is afkomstig van het Rode Kruis waar hij de afgelopen 11 jaar voor werkte. Tot april was hij senior-woordvoerder en manager persvoorlichting, online communicatie en publieksvoorlichting in Nederland.

De laatste 5 maanden werkte hij als communication-teamleader voor de Internationale federatie van de hulpverleningsorganisatie vanuit Boedapest, Hongarije

Master Corporate Communication

Eerder werkte de nieuwe Reputatiegroep-adviseur in de journalistiek bij de regionale omroep RTV Utrecht, bij het RTL Nieuws en de NOS.

Stoffels haalde onlangs zijn Master Corporate Communication aan de RSM Corporate Communication Centre Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Eerder deze zomer vertrok Annemarie Rullens bij de Reputatiegroep, waar ze ruim vijf jaar als senior-communicatieadviseur werkte. Zij is aan de slag gegaan als adviseur bij de ‘staatsonderneming’ Energie Beheer Nederland.
 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie