MetrixLab Nederland stelt nieuwe directie aan

Pieter van der Gouwe wordt Managing Director en gaat nauw samenwerken met Pim van Leeuwen, de nieuwe Director Client Strategy and Growth.

Van der Gouwe (foto) en Van Leeuwen gaan samen het Nederlandse kantoor leiden en zijn daarmee verantwoordelijk voor de commerciële prestaties. Daarnaast zullen zij zich focussen op lokale en internationale klantrelaties van de Nederlandse organisatie. Het tweetal vervangt Eric Lammerts van Bueren, die, zoals dat heet, 'het bedrijf verlaat voor een nieuwe uitdaging'.

Lammerts van Bueren was per 1 januari 2018 aangesteld als managing director. Daarvoor was hij vijf jaar lang Global Account Director bij MetrixLab Nederland. 

Zowel Van der Gouwe als Van Leeuwen waren al werkzaam bij MetrixLab. Als Managing Director zal Van der Gouwe verantwoordelijk zijn voor het overall management, business development en marketing. Van Leeuwen zal zich met name inzetten op het ondersteunen van klanten met innovatieve en schaalbare oplossingen voor het realiseren van hun groeiambities. Daarnaast zal hij zich focussen op talentontwikkeling en het bouwen van teams  .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie