Michel van Baal stapt over van TU Delft naar artsenclub KNMG  

Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor communicatie en public affairs.

Michel van Baal
Foto: Ernst de Groot

Michel van Baal verlaat na 10 jaar ‘zijn’ TU Delft en stapt over naar de artsenvereniging  KNMG. Hij wordt daar hoofd Communicatie & PA.

Van Baal was hoofd interne en externe  communicatie en trad op als woordvoerder van de TU Delft, de plek waar hij ook ruimtevaarttechnologie studeerde. Ook begeleidde er onder meer de communicatie over de bekende studentenprojecten van de universiteit, zoals het Solar Team.

Volgens Van Baal is het ‘simpelweg tijd voor iets nieuws’ na 10 jaar TU Delft. Hij is blij zich te kunnen inzetten voor de belangen van de artsen in Nederland, een beroepsgroep met een belangrijke maatschappelijke rol en stem, volgens Van Baal. ‘Ik mag mee 'voorop voor dokter en zorg' zoals het motto van de KNMG zegt, en daar heb ik veel zin in.’

Eerder was Van Baal werkzaam als voorlichter voor de Europese ruimtevaartorganisatie ESA en verantwoordelijk voor de mediacampagne rondom de lancering van astronaut André Kuipers. Van Baal publiceert geregeld over communicatie, onder meer op zijn eigen blog en op Adformatie.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie