Nestlé stelt Erik Rikken aan als commercieel directeur Nederland

Rikken volgt Marjolijn Niggebrugge, die benoemd is tot business manager Plant-Based Meal Solutions Europa, Noord Afrika en Midden Oosten.

Erik Rikken
Nestlé Nederland

Nestlé Nederland benoemt Erik Rikken tot zijn nieuwe commercieel directeur Nederland. De aanstelling is effectief per 1 augustus. Daarmee volgt hij Marjolijn Niggebrugge, die promotie maakt tot business manager Plant-Based Meal Solutions voor Europa, Noord Afrika en het Midden Oosten.

 Erik Rikken trad in 2007 in dienst bij Nestlé Nederland als trainee en vervulde vervolgens verschillende commerciële posities in category, product & key accountmanagement in retail en out-of-home. In zijn laatste rol was Erik als customer development lead verantwoordelijk voor de samenwerking met een aantal strategische klanten. Nestlé: 'In deze rol heeft hij de omnichannel samenwerking met deze klanten verdiept en verbreed. Daarnaast heeft Erik de uitvoering van diverse strategische lanceringen begeleid in verschillende categorieën voor merken als Starbucks, Garden Gourmet, MezEast en recentelijk Wunda.'

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie