Jasper van der Jagt en Theo Scholte nieuwe lobbyist en woordvoerder voor NVM

Afkomstig van respectievelijk IvCB en Bouwend Nederland.

Jasper van der Jagt (l) en Theo Scholte

Theo Scholte en Jasper van der Jagt zijn in dienst getreden bij de NVM. Scholte versterkt de NVM als woordvoerder, terwijl van der Jagt aan de slag gaat als lobbyist.Theo Scholte (40) brengt jarenlange ervaring mee als woordvoerder en communicatieadviseur bij diverse organisaties.

Voor zijn start bij de NVM was hij ruim tien jaar werkzaam als woordvoerder en senior communicatieadviseur bij Bouwend Nederland. Bij de NVM zal hij als woordvoerder het aanspreekpunt zijn voor de pers.

Advertentie
advertisement

Jasper van der Jagt (43) beschikt over ruime ervaring op het gebied van public affairs en belangenbehartiging. Hij begon zijn carrière als persoonlijk medewerker van Willibrord van Beek, Kamerlid en toenmalig fractievoorzitter van de VVD, waarna hij de overstap maakte naar Staatsbosbeheer, Gemeente Rotterdam en Luchtverkeersleiding Nederland.

Meest recent was hij werkzaam als senior adviseur bij IvCB in Den Haag. Daarnaast is van der Jagt bestuurslid van de Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA). Bij de NVM zal hij verantwoordelijk zijn voor de belangenbehartiging bij politiek, openbaar bestuur en maatschappelijk middenveld.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie