NIMA benoemt Kirsten Andres tot voorzitter-directeur

Kirsten Andres komt van KRO-NCRV waar ze nu directeur marketing & vereniging is.

Kirsten Andres
NIMA

Kirsten Andres wordt per 1 februari de nieuwe voorzitter-directeur van NIMA, beroepsvereniging voor professionals voor marketing, communicatie en sales. Zij volgt daarmee Martin Huisman op, die bijna acht jaar leiding gaf aan NIMA. Dat heeft de NIMA Ledenraad maandag 18 november besloten tijdens de ledenraadvergadering. De NIMA Raad van Toezicht droeg Andres voor voor de functie. 

Advertentie
advertisement

Van instituut naar netwerkorganisatie

Kirsten Andres is afkomstig van KRO-NCRV waar ze nu directeur marketing & vereniging is. Andres is bekend met NIMA, waar zij in 2016 toetrad tot de Raad van Toezicht. Andres zegt het als een uitdaging te zien om NIMA verder uit te bouwen van instituut naar 'een echte netwerkorganisatie', zowel offline als online wil ze bouwen aan 'het thuis van de marketing'.

Tijdens de Ledenraadvergadering van 18 november zijn ook Ronald Voorn (Hogeschool Utrecht en Universiteit Twente) en Mildred Hutten (FD Mediagroep) benoemd als nieuwe leden van de NIMA Raad van Toezicht.

Eigen bedrijf

Martin Huisman vertrekt na een kleine acht jaar als NIMA-leidsman omdat hij zich meer wil gaan focussen op zijn eigen bedrijf.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie