Oud Hyves-man Remco Bos investeert in juridische startup

Het juridisch platform LegalMatters.com krijgt een investering van 6 ton van zijn Raad van Advies.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Juridisch platform LegalMatters.com krijgt 600.000 aan funding voor doorontwikkeling van het platform en voor marketingdoeleinden om op korte termijn ook internationaal voet aan de grond te krijgen.

Raad van Advies
De investering is afkomstig van de Raad van Advies en Venture Fathers, het initiatief van Hyves-topman Remco Bos, Victor Knaap en Wesley ter Haar (CEO en oprichter van MediaMonks).

Internationaal
De eerste gesprekken met lokale partner is Frankrijk en Duitsland zijn al aan de gang. Aan het einde van het jaar wil LegalMatters.com een nieuwe investeringsronde doen om de buitenlandse uitrol te kunnen financieren. 

Over LegalMatters.com
LegalMatters.com is een online juridisch platform voor ondernemers, dat voor een vaste prijs juridische oplossingen biedt als contracten, juridische brieven advies en zaakafhandeling. 

TvM
In het oktobernummer van Tijdschrift van Marketing dat 13 oktober verschijnt, staat een interview met de oprichters van LegalMatters.com, Piet-Hein Boekel en Albert Oegema.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie