Verbind de belevingswereld van de eindgebruiker met die van je business

Hoe pas je de Design mindset toe op je business? Ontdek het tijdens clinic op 6 juli!

De rol van Business Designer is in opkomst. Je creëert oplossingen die aantrekkelijk zijn voor de eindgebruiker en efficiënt voor de organisatie. Hierbij kijk je naar de organisatie in zijn geheel. Hierdoor kun je je organisatie onderhouden, heruitvinden en laten groeien. Wil jij de Design mindset toepassen op je business? Neem dan deel aan de online clinic van Beeckestijn Business School.

Datum: 6 juli
Tijd: 09:30 – 11:00
Locatie: Online

Dit kun je verwachten

Tijdens de clinic deelt Sabine Croes meer over hoe je de design mindset toepast je op je business. Daarbij komen de kernelementen van Business Design als discipline aanbod. Ze neemt je ook mee in verschillende business model innovation tactis, die jij weer kan inzetten om je business model te verbeteren.

Voor wie?

Ben jij bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten of het aanscherpen bij de huidige? Dan is deze clinic heel interessant voor jou.

Over de spreker

Sabine Croes is de spreker van de clinic. Zij is partner bij Perspective en ze begeleidt innovatie en vernieuwingstrajecten bij diverse organisaties, zoals ABN AMRO. Hierbij helpt ze teams bij het komen tot oplossingen die nieuwe waarde creëren voor eindgebruikers én de organisatie.