Pepijn Rooijens wordt creatief directeur bij Natwerk

Reinier Steures (managing director Natwerk): 'Toen Rooijens vertelde dat hij HavasLemz had verlaten, heb ik als een havik toegeslagen.'

Pepijn Rooijens is begonnen als creatief directeur bij bureau Natwerk. Samen met oprichters Frank de Ruwe en Rufus Ketting zit hij in creatieve directie. Ook wordt hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding met Daantje Dammers en Reinier Steures.

Rooijens was medeoprichter van Dawn en werkte jaren als creative director voor Lemz. Hij won prijzen met werk voor Artis, Albert Heijn en Ikea. Ook is-ie ook lid van het Sire-bestuur.

‘Natwerk is al lang niet meer “het bureau van de leuke dingetjes”’, zegt Rooijens. ‘Ik heb ze de laatste jaren zien ontwikkelen tot een volwaardig bureau met een indrukwekkende klantenlijst. Door mijn ervaring hoop ik ervoor te zorgen dat grote merken zich nóg meer thuis voelen bij dit relatief jonge bureau.'

Reinier Steures, managing director bij Natwerk, zegt dat hij ‘als een havik heeft toegeslagen’ toen hij hoorde dat Rooijens HavasLemz had verlaten. ‘De schat aan ervaring en strategische kennis van zaken die hij meebrengt, zijn voor Natwerk in deze fase van enorm belang.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie