Podcast: de beste LinkedIn tips voor 2020.. van LinkedIn!

Bart Meerdink bespreekt met Marcel Molenaar, countrymanager NL bij LinkedIn, de beste LinkedIn tips voor 2020!

Met bijna 8 miljoen geregistreerde gebruikers in Nederland is 80% van de beroepsbevolking vertegenwoordigd op LinkedIn. Het platform blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Met een duidelijke focus op de professional en daarmee hoofdzakelijk de B2B doelgroep. 

De beste LinkedIn tips voor 2020

In deze podcast van Studio Beeckestijn hoor je wat de toekomst is van LinkedIn, wat de mogelijkheden zijn met matched audiences en er komen relevante use cases voor Sales Navigator voorbij. Ook vertelt Marcel hoe je het organisch bereik van je content hoog houdt. 

Ennn... de link in de eerste comment plaatsen voor meer bereik. Is dat een feit of fabel? Luister hier de podcast wanneer het jou uitkomt!

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers, toolkits en podcasts. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen. #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.