Prins Charles houdt consultant

Hoofd persvoorlichting van de Britse Prins Charles, Mark Bolland, neemt eind februari ontslag om zijn eigen pr-bureau te beginnen. Het hof heeft nu bekend gemaakt hem niet te zullen vervangen

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Zijn functie wordt geschrapt. Bolland zal namelijk de contacten met de media blijven onderhouden, bijgestaan door een medewerker van Prins Charles. Hij blijft als consultant werken voor het koningshuis. Naast Prins Charles, mag Bolland diens zonen Harry en William, en zijn geliefde Camilla Parker Bowles tot zijn eerste klanten rekenen. Dit betekent echter niet dat hij ook de Engelse koningin zal gaan adviseren. Hoeveel Bolland gaat verdienen is geheim: ‘Dat is privé’, aldus een voorlichter. Bolland speelde een grote rol bij de verbetering van het imago van de prins na de dood van Prinses Diana in 1997. Dat Charles populairder werd dan menig ander lid van het koningshuis, werd Bolland vervolgens in de pers verweten. Toch riep de PR Week hem vorig jaar nog uit tot ‘PR professional of the year’. (Bron: PR week)

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie