Radiodirecteur Dave Minneboo weg bij Talpa Radio

Hij neemt per 1 maart 2018 afscheid, omdat hij verder wil kijken.

Dave Minneboo is als radiodirecteur eindverantwoordelijk voor de radiozenders 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. Hij begon zijn carrière bij Radio 538 in 2000 als assistent music director en groeide in 18 jaar uit tot radiodirecteur.

Minneboo: ‘Hier werk ik met de allerbeste dj’s, de beste ochtend- en middagshows, en ook achter de schermen heb ik echt het meest loyale en fantastische team wat je je kunt wensen. En toch heb ik de beslissing genomen dat het eens tijd wordt om verder te gaan kijken en de wijde wereld in te trekken. De komende tijd ga ik gebruiken om af te kicken van een rollercoaster die 18 jaar duurde en om goed na te gaan denken over mijn volgende stap binnen de media- en muziekwereld.'

Menno Koningsberger, CEO Talpa Radio betreurt het vertrek van Minneboo, maar zegt het 'alleen maar te waarderen als iemand voor zichzelf een keuze maakt'. 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie