Ron Schneider nieuwe voorzitter SAN

De uitreiking van de SAN Accenten 2019 en de overdracht van de voorzittershamer vindt dit jaar via een livestream plaats vanuit Studio 21.

Ron Schneider neemt aanstaande woensdag tijdens de uitreiking van de SAN Accenten 2019 het voorzitterschap over van Jeroen Hubert. Dat heeft de Stichting Adverteerdersjury Nederland maandag laten weten.

Advertentie
advertisement

Schneider is in het dagelijkse leven Lead Marketing bij Eneco en brengt een jarenlange ervaring aan adverteerderszijde met zich mee. In de afgelopen jaren was hij als jurylid, juryvoorzitter en later ook als bestuurslid al aan de SAN verbonden. 'De SAN gaat een uitdagende tijd tegemoet. Juist ook in die tijden is de inspiratie en de erkenning van de SAN van grote waarde. Ik heb er dan ook enorm veel zin en vertrouwen in om de SAN de komende jaren samen met het team en alle betrokkenen weer een stap verder te brengen.'

Na ruim 6 jaar in het bestuur te hebben gezeten -  waarvan de laatste 3 jaar als voorzitter - draagt Hubert woensdag live het stokje over aan Schneider. 'Als scheidend voorzitter kijk ik met een goed gevoel terug op de afgelopen 6 jaar. Er staat een financieel gezonde stichting die blijft vernieuwen zoals vorig jaar met de Reclameparels en dit jaar de introductie van de ‘Next Merkenbouwer’ waarmee we ook de nieuwe generatie marketeers uitdagen en inspireren. Met een hecht bestuur en adequate staf is de SAN klaar voor de uitdagingen van morgen.'

 

Naast Schneider als voorzitter bestaat het SAN-bestuur verder uit Ewa Skotnicki van Fairphone (Secretaris en Vicevoorzitter), Jasper van der Bijl van a.i. Mayster ( Penningmeester), Léontine Admiraal van PwC, Yvette Belt Beekman van KPN, Marieke Jansen-Rentmeester van FrieslandCampina, Caroline van Turennout van Zeeman en Joost  Vossen van Elsevier.

De uitreiking van de SAN Accenten 2019 en de overdracht van de voorzittershamer vindt dit jaar via een livestream plaats vanuit Studio 21. De uitzending zal live te volgen zijn op Vimeo en start om 16.30 uur. 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie