Stem mee voor de Adformatie100 van 2018

De redactie van Adformatie stelt ook dit jaar een Top 100 samen van de beste mensen in het vak. Net als in de afgelopen vier edities van de Adformatie100 roepen we lezers op om de lijst mede te bepalen.

  • Carriere
  • 9 November 2017
  • Susanne van Nierop

Hans Brouwer van Massive Music torende in de Adformatie100 van 2017 hoog boven de rest uit (ja, hij is ook van de A’DAM Toren). Antoinette Hoes van Wunderman Amsterdam, op 2, was de beste vrouw in het Adformatie-vak van een jaar geleden. Victor Knaap van MediaMonks, op 3 in 2017, wist zijn toppositie van 2016 (1) aardig te handhaven. Hoe zit dat dit jaar? Wie worden anders hun opvolgers? En wie stomen dit jaar op en wie vallen eruit?

De Adformatie100 is een hyperactuele lijst. De 2017-editie was met liefst 48 nieuwe binnenkomers (en dus ook uitvallers) allesbehalve een vaste canon.

Net als eind 2016 gaat de redactie nu op zoek naar de 100 vakgenoten die in 2017 het verschil maakten in de Nederlandse marketingcommunicatiewereld. Jij kunt als lezer de lijst mede bepalen.

De Adformatie100 van movers en shakers in het Adformatie-vak wordt samengesteld op basis van drie bronnen: honderden vooraanstaanden in het vak, lezers van Adformatie (via dit onlineonderzoek samen met Kantar TNS) en nieuw dit jaar een zakelijk-netwerkscan.

De centrale vraag is: welke Nederlandse vakgenoot vind jij de beste in jouw vak? Noem er drie, met korte toelichting. Stem hier

De uitslag wordt op donderdag 11 januari bekend gemaakt op het jaarlijkse nieuwjaarsevenement Koffiedik Kijken van IAA, Vea en Adfo Groep.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie