Studentmind vernieuwt eigen marcom-platform met vacatures voor studenten

Het platform bestond eerst alleen uit door studenten geschreven blogs over het vakgebied en studie-ervaringen.

Studentmind heeft zijn eigen platform volledig vernieuwd. Het platform voor en door studenten zal vacatures van bedrijven gaan aanbieden, gericht op talentvolle marcom-studenten. Het gaat om stages, bijbanen en startersbanen.

In 2016 werd Studentmind opgericht door Wesley Singh, masterstudent New Media Design aan Tilburg University. Het platform werd in eerste instantie opgezet om bestaande kennis en ervaringen van studenten in blogvorm aan te bieden.

Advertentie
advertisement

Combinatie vakcontent en vacatures

Bijna alle hogescholen zijn op het platform vertegenwoordigd door bloggers. Het gaat om meer dan dertig studenten van twaalf hogescholen en drie universiteiten die maandelijks een blog schrijven voor Studentmind.

De studenten schrijven over ervaringen uit hun studie en marketing- en communicatieontwikkelingen. Voor bedrijven is employer branding ook mogelijk door aanvullend op een vacature in een blog hun verhaal als toekomstig werkgever te delen.

Realisatie met Lyfter

Het vernieuwde Studentmind is tot stand gekomen door een samenwerking met webbureau Lyfter. Nadat Singh daar zijn afstudeerstage deed, besloot het bureau een samenwerking aan te gaan voor de realisatie van het platform.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie