SuperHeroes benoemt Niels Straatsma tot creatief directeur

Met zijn aanstelling breidt het bureau zijn creatieve directie uit.

Niels Straatsma is per 1 januari aangesteld als creatief directeur bij SuperHeroes. Het bureau breidt met zijn aanstelling de creatieve directie uit.

Niels Straatsma begon zijn loopbaan bij 180 Amsterdam en is meer dan 10 jaar actief in de reclame. Hij werkte lange tijd bij Achtung!, waar hij vele prijswinnende campagnes maakte voor onder meer Vodafone, 3FM, Volkswagen en Philips. Ook was hij als creatieve directeur eindverantwoordelijk voor de merkcampagne van ANWB. 

Straatsma vertrok vervolgens naar Los Angeles om als associate  creative director aan de slag te gaan bij Hustle, een hub binnen het internationale advertising agency R/GA.Teruggekeerd in Nederland ging hij aan de slag als freelancer: ‘Ik wilde rustig kijken bij welk bureau ik me thuis zou voelen. En bij SuperHeroes voelde het goed. De ‘No Ego, No Bullshit’- mentaliteit bij SuperHeroes bevalt me wel. Tegelijkertijd is het een internationaal bureau met grote ambities en een vernieuwende visie. We gaan met zijn allen het bureau wereldwijd nog spraakmakender maken.’

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie