Suzanne van Ham gaat van Heineken International naar Burst

Ze moet zorgen voor snellere groei van het digitale bureau.

Suzanne van Ham

Suzanne van Ham is van Heineken International overgestapt naar digitaal bureau Burst. Zij is daar Head of Operations, en verantwoordelijk voor het verder klaarstomen van de 'gehele operatie' om te zorgen voor snellere groei van Burst . Van Ham was bij Heineken werkzaam als consultant Project Management Office in het zogeheten Centre of Excellence.

Bij de groei van Burst zijn 'schaalbare processen en systemen' extra belangrijk, aldus het bureau. Suzanne van Ham heeft ruime ervaring opgedaan op dit gebied in haar voorgaande rollen bij zowel Heineken als RTL Nederland.

Van Ham: 'Ik ken Burst al heel lang, waarin ik in diverse rollen heel prettig met ze heb samengewerkt. Zowel qua mens als op inhoud voel ik en enorme klik.'

Van Ham wil zorgen voor een 'strakke operatie met duidelijke rollen en afspraken waarin teams floreren. Burst is een bureau met veel jong talent, waar ik graag mee aan de slag ga om het beste in ze naar boven te halen.' Hans Maltha, de ceo van Burst stelt dat met de komst van Van Ham en eerder Patrick Boom als CCO, een team staat dat de groeiplannen van het bureau kan realiseren.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie