Van marketingdoel naar echte purpose

Hoe kunnen ‘beter voor mij’ en ‘beter voor de wereld’ hand in hand gaan? Ontdek het tijdens de gratis clinic op 19 februari.

In de wereld van vandaag moeten organisaties geen keuze meer maken tussen ‘wij’ voor een betere wereld of ‘ik’ voor zoveel mogelijk winst. Vandaag moet je niet langer kiezen tussen ik en wij. Drie transformaties (technologie, duurzaamheid, menselijke waarden) hebben de wereld in transitie geschopt. Het levert diepgaande verandering op in de wereld van merken, bedrijven en organisaties. Ondernemingen worden socialer. Organisaties worden ondernemender. Omdat ze willen. Omdat ze moeten.

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic "Van marketingdoel naar echte purpose" door Herman Toch op 19 februari van 13:00 - 15:00.

Wat kun je verwachten?

In een wereld waarin steeds meer ondernemingen en organisaties beseffen dat wat veranderingen aanbrengen in het systeem niet zal volstaan om te kunnen blijven bestaan en dat er nood is aan een nieuw systeem, is het boek van Herman en Ann in ieder geval een mooie richtingwijzer.

Aan de hand van zeven troeven legt Herman uit hoe je de ‘positive sum game’ kunt spelen. De centrale vraag is hoe ‘beter voor mij’ en ‘beter voor de wereld’ hand in hand kunnen en moeten gaan.

- TROEF 1: WAAR STAAN WE VOOR?
- TROEF 2: WAAR GAAN WE VOOR?
- TROEF 3: IDENTITEIT, CULTUUR EN REPUTATIE OP ÉÉN LIJN
- TROEF 4: ARMY OF FRIENDS
- TROEF 5: DE TRANSFORMATIONELE KLANTERVARING
- TROEF 6: DE TRANSFORMATIONELE WERKNEMERSERVARING
- TROEF 7: HET PURPOSE GEDREVEN ECOSYSTEEM

Positieve boodschappen mogen een stuk steviger in de kijker worden gezet. Organisaties beseffen te weinig dat ze daarvoor over een ‘army of friends’ beschikken dat enorm veel teweeg kan brengen. Hoe, dat leer je tijdens deze gratis clinic.

Over Herman Toch

Herman begon zijn carrière als assistent aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hij deed o.a. internationale ervaring op als VP Global Marketing bij Douwe Egberts en was Global CEO van Censydiam. Herman Toch en zijn partner Ann Maes helpen vanuit FLRISH bedrijven en organisaties om op basis van de pijlers ‘betekenis’ en ‘aandacht’ het ‘positive sum game’ te spelen en… te winnen. 

Aanmelden

Kom op woensdag 19 februari 2020 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 – 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je nu gratis aan >> 

Plaats als eerste een reactie