Veerle Snijders wordt hoofd marketing en communicatie van Cinekid

Ze is afkomstig uit de filmfestivalwereld, en werkte hiervoor bij het Amsterdamse filmtheater Rialto.

Veerle Snijders

Veerle Snijders stapt over van Filmtheater Rialto naar Cinekid, het grootste mediafestival voor kinderen mondiaal, dat jaarlijks tijdens de herfstvakantie in Amsterdam wordt gehouden. 

Snijders heeft een verleden in  marketing en communicatie in de film- en festivalwereld. Zij werkte de afgelopen 7 jaar voor Rialto en diens zomerfestival World Cinema Amsterdam. Daarnaast was ze jarenlang verantwoordelijk voor de programmering en communicatie van openlucht-filmfestival Pluk de Nacht, waar ze onder meer het initiatief nam voor Pluk Mini, de kindereditie van dit filmfestival.

Ook droeg Snijders als redacteur en moderator bij aan verschillende andere Nederlandse filmfestivals, zoals IFFR en Movies that Matter.

Mark Termeer, interim-directeur Cinekid, is blij met de komst van Snijders. Een van haar taken wordt het om gedurende het jaar 'de zichtbaarheid van Cinekid te vergroten en onze customer experience te verbeteren'.

Ook zal Snijders een strategie ontwikkelen gebaseerd op data en inzichten om de drie doelgroepen beter te bereiken: kinderen van 3-14 jaar, hun ouders en het basisonderwijs.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie