Voor wie wat uitdaging zoekt, Verenigd Koninkrijk zoekt Brexit-communicatieadviseurs

Kandidaten moeten een een goed begrip hebben 'van het mitigeren van reputatierisico's bij het plannen van communicatieactiviteiten'.

123rf Adrian Black

Je kunt het met recht een baan met wat uitdagingen noemen. Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken (Home Office) zoekt ervaren strategische-communicatieadviseurs die hun ‘expertise willen inzetten voor enkele van de belangrijkste problemen waarmee het VK wordt geconfronteerd en een directe rol willen spelen bij het vormgeven van de toekomst van het land’.

De adviseurs bieden ondersteuning aan het hoofd van EU Exit Communications en het ministerie van Binnenlandse Zaken ‘om strategische communicatie van wereldklasse te leveren die zowel impactvol als kosteneffectief is’. Van kandidaten wordt verwacht dat ze communicatiestrategieën ontwikkelen, plannen en implementeren ‘die meetbare veranderingen opleveren’. 

Advertentie
advertisement

Mitigeren reputatierisico's

Gevraagd wordt de nodige ervaring bij complexe organisaties en projecten en ‘een goed begrip van het mitigeren van reputatierisico's bij het plannen van communicatieactiviteiten’. 

Kun je als Nederlander of ander EU-ingezetene ook solliciteren? ‘Jazeker, laat het bureau dat de sollicitatie begeleidt weten. Je hebt wel een security clearance nodig en moet de laatste 3 jaar in het VK hebben gewoond om in aanmerking te komen.

De verdiensten lopen uiteen 42.709 pond tot 48.984. In euro's is dat € 48,4224 tot € 55,5368. Solliciteren kan tot 10 februari.

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Peter Woodward
Op dit moment is dat in euros nog...!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie