Gratis clinic: Trendgedreven innovatie

Wat zijn trends, hoe volg je ze en welke zijn nu actueel? Kom gratis naar de clinic Trendgedreven Innovatie bij Beeckestijn.

Trendgedreven innovatie

Trends bieden kansen voor innovatie. Ze zijn een gratis bron van inspiratie. Maar wat zijn trends, waar zie je ze en hoe volg je ze in tijd? Welke trends zijn NU actueel en waarom? Wat zijn relevante trends en hoe vertaal je deze concreet naar innovaties voor je eigen bedrijf, product of dienst?

In de clinic krijg je uitleg over de trend toepas methode: aan de hand van het trendcanvas van de Inspiratiebrigade vertaal je een trend in 4 stappen naar de relevante toepassingen voor een specifiek bedrijf, product of team. De clinic 'Trendgedreven innovatie' bij Beeckestijn Business School bestaat dus uit inhoudelijke inspiratie én een praktische workshop. Je gaat naar huis met de input om trends om te zetten in kansen voor je eigen bedrijf, product of dienst.

Over de Inspiratiebrigade

De Inspiratiebrigade is gespecialiseerd in trendgedreven innovatie. Op dagelijkse basis voedt het bureau het hart van het bedrijf: de trenddatabase waarin gericht trends en productinnovaties worden verzameld in diverse branches, vakgebieden en markten. Uit deze database voeden ze klanten: ze selecteren inspirerende trendpresentaties, houden klanten up-to-date in op-maat trendabonnementen en voeden innovatieteams met toekomstproof oplossingsrichtingen. 

Hun methode is beschreven in het boek ‘Toptrends voor Ondernemers’ (hoofdauteur Willem Overbosch), dat al wekenlang op nummer 1 in managementboek.nl staat. Monique en Chantal begeleiden directies, innovatieteams en design thinking projecten.

Meld je aan!

Kom op vrijdag 16 november 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Meld je gratis aan!

Plaats als eerste een reactie