WE en &C op zoek naar de beste billen van Nederland

Wie heeft de 'best verpakte billen in denim'?

Om (vooral) mannen meer bewust te maken van het gegeven dat een goede fit aan de achterkant daadwerkelijk het verschil kan maken, slaan &C, het nieuwe mediaplatform van Chantal Janzen, en WE Fashion de handen ineen en starten zij samen de zoektocht naar de beste (mannelijke) denim billen van Nederland.

Kontest
Een team van bekende experts gaat de komende weken op zoek naar de beste denim billen van Nederland.

Met host Chantal Janzen geven model en visagist Koen Kardashian, Miss Nederland 2015 Jessie Jazz, MC van Kris Kross Amsterdam Yuki en Blue Ridge denim creator Rudie Arling de komende weken hun mening en tips over hoe mannen het beste een broek kunnen kiezen die past bij hun achterkant.

Bilfie
Mee doen kan door middel van het uploaden van een zogenaamde bilfie (een selfie van de bil) op www.andc.tv/kontest. Naast leuke feitjes, worden op deze pagina ook de spelregels gecommuniceerd.

Als de bilfie voldoet aan de criteria, wordt deze op de actiepagina getoond. Uploaden kan tot 9 augustus. Hierna volgt een stemperiode van twee weken. In de week van 28 augustus worden uit de tien foto’s met de meeste stemmen vier winnaars gekozen.

De volgende prijzen worden uitgereikt aan de winnaars:

  1. Een professionele fotoshoot in &C magazine.
  2. De winnende denim billen als onderdeel van de Blue Ridge-campagne.
  3. Een jaar lang gratis denim van Blue Ridge.

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie