“We kunnen nu beter interpreteren wat onze SEO-specialist oplevert”

Training Google Analytics.

LECTRIC

Robin Tamis werkt als accountmanager bij RWV Advocaten in Leiden. Bij LECTRIC heeft hij de training Google Analytics gevolgd. Daarmee wilde hij zijn kennis, die hij nog niet toereikend vond, aanvullen. Hij heeft zich bij LECTRIC aangemeld op aanraden van de SEO-specialist van zijn werkgever. Die had goede ervaringen met ons. 

Een betere aansluiting op het publiek

Hetzelfde geldt nu voor Robin. Hij kijkt met een tevreden gevoel op de training terug. “De locatie is goed. Veel ruimte en rust. Een gastvrije omgeving ook, met een uitstekende lunch. Ook de docent is prima. In het bijzonder omdat hij uit het bedrijfsleven komt. Dat geeft een betere aansluiting op het publiek. Hij zorgt voor een gezonde mix. Naast leren – de essentie van de dag – is er volop ruimte voor interactie en creativiteit.”

De beheersing van de basisfunctionaliteiten

In de training heeft Robin vooral de beheersing van de basisfunctionaliteiten ontwikkeld, maar ook de mogelijkheden om zelfstandig het optimale uit het platform te halen. “We werden aan de hand meegenomen en door de verschillende functies geleid. Hier kwamen theorie en praktijk bij elkaar en zo ontstond een praktische leerervaring.”

Betere rapportages

De nieuw opgedane kennis past Robin effectief in zijn werk toe. “We kunnen nu beter interpreteren wat onze SEO-specialist oplevert en publiceren doelgerichter op onze website. Daarbij houden we rekening met aspecten die invloed hebben op het resultaat en die betere rapportages opleveren. De training geeft ons ook de mogelijkheden om dieper in de materie in te gaan. Daarnaast zien we in dat er meer met ons platform mogelijk is. We gebruiken het nu ook voor andere doeleinden.”

Wilt u ook inzicht hebben in wat zich op uw website afspeelt? En wilt u dat inzicht vertalen naar meer conversie? Volg dan onze praktijkgerichte training Google Analytics. Of kies voor de training Google Analytics (Gevorderd) om nog meer uit dit meest gebruikte webanalytics-pakket te halen.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.