Weet wat er speelt in audio, benut alle kansen, volg de Audify Academy

Audio is booming, kan zoveel voor je merk doen. Maar dan moet je wel weten wat er allemaal speelt en kan. Dat leer je in de Audify Academy.

Wil je jezelf, je audiokennis en je netwerk verder ontwikkelen?

Het domein audio is booming. Radio met alle digitale extensies, podcast, audioplatformen, muziek streamingdiensten en smartspeakers innoveren continu. Audio kan zoveel voor je merk doen, maar dan moet je wel weten wat er allemaal speelt en kan. Dat leer je op de Audify Academy.

Ontwikkel je professionaliteit en blijf bij in de dynamische wereld van audio
Met de Audify Academy kun je jezelf ontwikkelen en laten inspireren met kennis over audiocommunicatie. Je krijgt handvatten om audio op een effectieve wijze in te zetten. 

Ontmoetingsplaats voor marketing en communicatie professionals
De Audify Academy is een ontmoetingsplaats voor professionals waar je de nieuwste inzichten over de werking van audio hoort. Met elkaar vormen we de audio community van professionals en ontginnen we het audiodomein. Om alle kansen die audio biedt optimaal te benutten.

Hoe werkt het?

De Audify Academy is ontwikkeld door de grootste specialisten uit het media- en audiovak. Via het e-learning platform volg je verschillende modules. Je bepaalt zelf welke modules je volgt, wanneer en in welk tempo. Je sluit iedere module af met een toets om een certificaat en NIMA / PE punten te verdienen.

Audify brengt kennis en professionals bij elkaar
Naast de online training zijn er diverse bijeenkomsten waar je andere professionals uit het brede audioveld ontmoet en kennis en ervaring kunt uitwisselen. 

Zes modules maken je een Soundmaster
De Audify Academy bestaat uit zes modules van elk ongeveer twee uur studietijd. Je kiest zelf welke modules interessant zijn voor je. Als je alle modules succesvol hebt afgesloten mag je jezelf een Soundmaster noemen.

De zes modules

 1. De ontwikkelingen in het audiolandschap
 2. Audiolandschap & consumptie​: nu en in de toekomst
 3. Het domein audio in de mediastrategie & creatie​
 4. Luistercijfers en het nieuwe Nationaal Media Onderzoek
 5. Audio- en radioreclamevormen:
  1. Planning & inkoop van een radiocampagne
  2. Digitale audioreclame
  3. Branded content campagnes
 6. Wet- en regelgeving​

Wat kost het?
Voor mensen uit het vak neemt Audify de kosten – 499 euro per module – van deze audio-opleiding voor haar rekening. Jij investeert je tijd en aandacht. Dat kan heel prettig wanneer het jou uitkomt, want het is een e-learning opleiding.

Word een Soundmaster

Volg de Audify Academy, weet wat er speelt in audio en benut alle kansen voor merkcommunicatie. Audify.nl voor meer informatie en inschrijven.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.